Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Himalája só

A Himalája só rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, melyek a mai India-Pakisztán-Kína területén, a régmúltban elterülő őstenger hagyatéka. Mivel az élet az őstengerekben jelent meg a földön, testünk ezekből az anyagokból épül fel, így tulajdonképpen azt esszük, amik vagyunk! Vagyis nem idegen a szervezetünktől!

 

A Himalája só pozitív tulajdonságai:

 

  • 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, szemben a konyhasóval bővebben
  • Lúgosító hatású, ezzel erősíti az immunrendszert, kisebb eséllyel betegszünk meg
  • Kézzel bányásszák, ezért a munkagépek nem szennyezik be az otthonunkba kerülő sót
  • Csökkenti a légúti megbetegedések tüneteit, meg is szüntetheti azokat
  • Jótékony hatással van az ízületeinkre
  • Fertőtlenítő, méregtelenítő és lazító hatású

 

Felhasználása:

 

  • Konyhában az ételeink-italaink ízesítésére, ivókúrára
  • A fürdőszobában sófürdő készítésére, szájöblögetésre, gargarizálásra, tisztálkodásra
  • A szobában a levegő párásítására, inhalálásra