Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WFST-1 Mosógép elé szerelhető vízlágyító

Ár:
2.550 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A lágy víz tisztább ruhát és tisztább mosógépet eredményez!
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Gondolt már arra, hogy nézhet ki a mosógépe, ha nem használ vízlágyítót?

A kemény víz lerakódásokat okoz nem csak a mosógép fűtőszálán, hanem a dob kőlső részén, a csövekben és a ruhák szálai között egyformán. Ez nem csak esztétikai probléma, hanem nagy mértékben csökkenti a mosás hatékonyságát!

  • A fűtőszálon lerakódott vízkő hőszigetelő hatású, lassabban melegíti fel a mosógépben lévő vizet. De mivel a program ideje nem változik, ezért gyakorlatilag hideg vízben mossa ki a ruhákat!
  • A dob külső részén lerakódott vízkő, ha lepattogzik bekerül mint apró és éles szélű kavics a ruhák közé, így roncsolja a szálakat, a ruhái hamarabb tönkre mennek. A mosógép szűrője is hamarabb elhasználódik, ha nem figyel elöntheti a víz a fürdőszobát!
  • A ruha szálai közt a száradás során szintén vízkő rakódik le, ami szürkíti, fakítja a színeket!

Ez a vízlágyító a vezetékes víz és a mosógép vízbevezető tömlője közé kerül, így már a legelején lágy vizet kapunk. Nem kell emlékeztetni magunkat hogy tegyünk a ruhák közé külön vízlágyítót, a dobozok külön tárolására sincs szükség! Kényelmes és gazdaságos megoldás!

További előnyök:

A polifoszfátot tartalmazó vízlágyító, mely segítségével a nehezen kijövő foltok is könnyebben eltávolíthatóak kevesebb mosóporral! Erőteljesen oldja a fehérjéket, megköti a vízben lévő fémeket, kalcium és magnézium sókat, gátolja a baktériumok szaporodását.

Beszerelése egyszerű, nem igényel szakértelmet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: mosás, Polifoszfát