Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nature Cookta Lenmagliszt

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Magas rost- és fehérjetartalmú liszt alacsony szénhidrát tartalommal. Omega3 zsírsav tartalma kiválthatja a halhús fogyasztását, ezért vegetáriánusok és vegán étrendet követőknek kifejezetten ajánlott!
Elérhetőség: Raktáron
Kép: Név: Elérhetőség: Ár: Kosárba
Nature Cookta Lenmagliszt 500g
Raktáron
435 Ft
Menny.:Kosárba
Nature Cookta Lenmagliszt 250g
Rendelhető
362 Ft
Menny.:Kosárba

Leírás

Lenmag-lisztből készült zsemleA Paleo- és Atkins-diéta étrendjébe is beilleszthető Lenmag-liszt, magas vitamin és ásványi anyag tartalma segíti a szervezet működését. Gluténmentes, a belőle készült zsemle és kenyér sokkal finomabb és jobb állagú mint a kukoricalisztből készült péktermékek!

A lenmag 35% zsírtartalma 72% esszenciális zsírsavat tartalmaz, melyből 58% csak rendkívül kevés élelmiszerben fordul elő! Ezek a zsírsavak a szervezet számára nélkülözhetetlenek, és a lenmagban fordul elő a legnagyobb arányban! Többet tartalmaz, mint a szója, a tökmag, vagy a dió! Továbbá rendkívüli az A-, B-, C-, D- és E-vitamin tartalma!

Az Omega3-zsírsav tartalma segít rugalmasan tartani az ereket, csökkenti az érelmeszesedés kialakulásának az esélyét! Rosttartalma csökkenti a koleszterinszintet, ami a szívünk egészségéhez járul hozzá nagy mértékben, valamint segít az emésztési problémák megoldásában! A vízzel kevert lenmag-lisztet használhatjuk borogatásként furunkulusok és kelések kezelésére! (3-6 evőkanál lenmag-lisztet tegyünk mullzsákba, forrázzuk le és tegyük a beteg testrészre bőrfekélyek és furunkulusok esetén)

A képen látható paleo zsemle receptje:

Hozzávalók:

2 db tojás, 1 csipet só1 csipet édesítőszer, 2 púpozott evőkanál lenmagliszt, 1 evőkanál útifű maghéj, szezámmag a szóráshoz

Elkészítése: 

  1. Egy tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat. Előmelegítjük a sütőt 170 fokra.
  2. Egy másik tálban a tojásokat kicsit villával felverjük, majd hozzákeverjük fokozatosan a száraz hozzávalókat, majd 30 percig pihentetjük a keveréket.
  3. Idővel összeáll, sűrűsödik, így könnyű vele dolgozni. Vizes tenyérrel zsemle formára alakítjuk a tésztát a kezünkkel, majd kicsit belenyúlva a szezámmagos zacskóba, a tetejére simítjuk a magokat, melyek a tenyerünkön maradtak.
  4. Sütőpapíros tepsire rakjuk, majd 15 perc alatt megsütjük.

Ajánlatunk Önnek:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!